Александра Фейгин е двукратна шампионка на България по фигурно пързаляне. Участва

...
Александра Фейгин е двукратна шампионка на България по фигурно пързаляне. Участва
Коментари Харесай

Фейгин: Имах уникална година! Намерих любовта и сбъднах детската си мечта!

Александра Фейгин е двукратна шампионка на България по фигурно пързаляне. Участва и в зимните Олимпийските игри в Пекин. През лятото на 2022 година премери сили в четвъртия сезона на „ Игри на волята-България ”.

„ За мен годината беше най-уникалната, тъй като изпълних най-голямата фантазия от детството ми, а точно да вземам участие на Олимпийските игри и да представям България ”, показа фигуристката.

Виж още: Антоанет Пепе: Нямам секрети! Живях с наркозависим и страдах от анорексия!

Тя разяснява и присъединяване си в предаването „ Игри на волята ”. „ В „ Игри на волята ” се усещах като едно дете, което там се роди и стартира нов живот, осъзнава какъв брой е комплициран светът и нечовечен. Научих си урока - да не се поверявам толкоз елементарно на хората, да преценям всяка една обстановка, да мисля отсега нататък, да нямам доверие на всеки един човек, че ще ми мисли положителното ”, призна Александра Фейгин.

Виж още: Камелия: Никой не ме познава! Има моменти, в които съм на ръба, само че не съм страшилище!

Спортистката описа още, че е решила да взе участие в риалити формата, с цел да провокира себе си „ Като постигнеш своята фантазия има един подобен миг, когато не знаеш какво да правиш, тъй като ти си постигнал това, за което си работил цялостен живот, и взех решение, че „ Игри на волята ” ще ми помогне да преоткрия себе си, да стартира изначало, да намеря нови сили, тъй като в действителност не е елементарно да постигнеш такава огромен фантазия ”, описа още състезателката.

Призна, че е щастлива с Георги, който срещна в предаването.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР